II. DXN Üzletépítők Napjára!
2016. szeptember 14. írta: Szentgyörgyiné Pellet Sára Szentgyörgyi Zoltán

II. DXN Üzletépítők Napjára!

Első rendezvény!

Kedves Barátaim! 2016 Június 11. Szombat reggel vonattal bementem Pestre a II. DXN Üzletépítők Napjára - Egy nap a Te DXN sikeredért! Sok előadót ismerhetem meg.

Gerencsér Violetta Előadásának címe: FranklinCovey Magyarország, Senior tréner - tanácsadó, team leader A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása. Időtlen alapelvek, melyek azt tanítják, hogy az élet csapatjáték, és hogy a másokkal folytatott kreatív együttműködés a létezés magasabb szintje.

Dr. Berke Szilárd ESD Gazdálkodás- és szervezéstudományok doktora. Előadásának címe: Habilitált egyetemi docens 4 hit, avagy a siker 4 összetevője. Tudományos és gyakorlati szemmel az iparágról, a cégről, a termékekről, és arról, nálad hogyan működhet mindez.

Dr. Dergez Tímea SR egyetemi adjunktus. Előadásának címe: A Ganoderma és a Spirulina sejtszintű hatásai. Gyógy gombák egy biológus kutató szemével.

Volt egy Meglepetés gyémánt vendég Törökországból. A rendezvény zárásaként a frissen megnyitott török piacról érkezett az első gyémánt Ali Yücel, aki egyedi stílusával mesélte el, hogy milyen nehézségek árán, 3 év kemény munkával - sokszor a nulláról újra és újrakezdve - sikerült elérni ezt a sikert. Ma már több száz fős hálózattal rendelkezik, és hetente minősülnek újabb és újabb csapattársai.

Nagyon szépen köszönök mindenkinek mindent, hogy ott lehettem én is az előadásokon, különös képen Dr. Farkas Anikónak az én Mentoromnak.

 

 "Dr. Farkas Anikó szegitsége nélkül nem tartanék itt ahol most tartoķ, Aníkó rėvén van munkám."

 

dxn_1.JPG

 

Szentgyörgyi Zoltán

kerekes székes mozgássérült

A bejegyzés trackback címe:

https://kitartasakarat74.blog.hu/api/trackback/id/tr6611705267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása