Megismekedés!
2019. október 31. írta: Szentgyörgyiné Pellet Sára Szentgyörgyi Zoltán

Megismekedés!

Kincses Balázs szakápolóval!

Kedves Olvasóink! 2017. Szeptember 23. Szombat délutánra meghívott minket egy közösség egy bográcspartira Gödöllőn. Borongós idő volt, de én a Kerekes székemmel elindultam, Saci a felességem sajnos nem jött velem, mert nem bír borongós, esős időbe közlekedni.

Mikor odaértem már kész volt a gulyás, nagyon jó hangulatba telt el a délután. Megismerkedtem egy fiatal emberrel. Jól összebarátkoztunk. Kincses Balázs ápolóként dolgozott Csömörön egy otthonba. Megkérdeztem tőle hogy 2018-ban eljönne-e velünk vízitúrára segítőnek? Azt mondta, ha nem jön semmi közbe akkor szívesen jön.

Szépen lassan megismerkedtem Kincses Balázzsal, sok mindenbe segített nekünk fizikai téren is. Annyira összebarátkoztunk, (már bánom) hogy amikor nem volt pénze Mi adtunk neki kisebb-nagyobb összegeket, Amikor az autóját összetörte azt is a Mi pénzünkből csináltattuk meg, és az mondta hogyha kap pénzt akkor törleszteni fogja az adósságait. Kb 2018 nyarán felajánltam neki egy előfizetéses sim kártyát használatra, sőt amikor tönkre ment a telefonja vetünk neki egy Samsung A7 készüléket amit mondta, hogy havonta fizetni fogja, mert nekem van több előfizetésem, azt mondta, hogy jó, elfogadja. Egy ideig adott is minden héten 10, 20 ezer forintokat, csak hogy az utóbbi félévbe nem látunk tőle semmit. 4 havi számlát kéne befizetnem ami 220 ezer Ft jelent.

Szóval összefoglalva: sok segítséget kaptunk tőle, de sajnos kihasznált minket anyagi téren. Sajnos az alkoholban sem ismeri a pontos határait.

Örülnénk, ha segítene aki teheti. Bankszámla számunkra átutalással a következő szöveggel: „Az igazi szerelem, jóban, rosszban, egészségben és betegségben": 11773023-10259308 (OTP) Szentgyörgyi Zoltán kedvezményezett.

Online tudunk dolgozni, van egy weboldalunk ahonnan lehet rendelni DXN termékeket, meg egy bloggunk is van. Mindenki figyelmébe ajánljuk egy videót ami rólunk szól.

https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/310023166

http://kitartasakarat74.blog.hu/

https://www.youtube.com/watch?v=mmKzDMqGtyI



Szentgyörgyi Zoltán, Szentgyörgyi Pellet Sára
Kerekes székes mozgássérült házaspár

https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/310023166

A bejegyzés trackback címe:

https://kitartasakarat74.blog.hu/api/trackback/id/tr10015275594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása